ΕΥΔΑΠ: Διαψεύδει τα περί εκτεταμένων διακοπών υδροδότησης

Περιορισμένης έκτασης και άμεσα αντιμετωπίσιμες ήταν οι χθεσινές διακοπές υδροδότησης αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ, διαψεύδοντας χθεσινά δημοσιεύματα περί εκτεταμένων διακοπών παροχής νερού σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει ότι «υπήρξαν οκτώ περιπτώσεις θραύσεων μικρών αγωγών, για τις οποίες η εταιρεία επιλήφθηκε άμεσα  και  οι οποίες αποκαταστάθηκαν χρονικά, ανάλογα με το μέγεθος της καθεμίας. Όπως συμβαίνει με κάθε αποκατάσταση βλάβης, έτσι και στις προαναφερθείσες περιπτώσεις,  έγινε διακοπή υδροδότησης  σε περιορισμένη έκταση ενός ή λίγων  δρόμων και όχι σε περιοχές όπως δημοσιεύθηκε».

Όπως τονίζεται, οι θραύσεις μικρών αγωγών είναι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο σε εταιρείες ύδρευσης, πόσο μάλλον σε ένα ιδιαίτερα περίπλοκο υδροδοτικό σύστημα, όπως αυτό της Αττικής.

Είναι λοιπόν αδιανόητο, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, πώς υπήρξαν αναφορές για εκτεταμένες διακοπές υδροδότησης, τη στιγμή που τα ίδια δημοσιεύματα αν τα διαβάσει κανείς προσεχτικά αναφέρονται σε διακοπές υδροδότησης σε ελάχιστους δρόμους.

Σχετικά Νέα