ΕΡΤ – Καταγγελία δημοσιογράφου για σεξουαλική παρενόχληση

Αναστάτωση στον χώρο των ΜΜΕ έπειτα από την καταγγελία δημοσιογράφου της ΕΡΤ για σεξουαλική παρενόχληση από άλλον εργαζόμενο που τυγχάνει προϊστάμενός της.
Η διοίκηση της ΕΡΤ επιβεβαιώνει την καταγγελία μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου της εταiρείας που απαντάει σε σχετικά δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Μετά την έγγραφη καταγγελία της δημοσιογράφου για σεξουαλική παρενοχληση η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΡΤ διενεργεί προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας εκλήθησαν για κατάθεση όλοι οι εμπλεκόμενοι, ενώ στην καταγγέλλουσα προτάθηκε, αν το επιθυμούσε, να  αλλάξει χώρο εργασίας μέχρι να..  ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης .
Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα καθορίσει και την περαιτέρω διαδικασία, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως όλα όσα προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και από το καταστατικό πλαίσιο της ΕΡΤ.
Στους ισχυρισμούς περί δήθεν συγκάλυψης του εν λόγω περιστατικού από τη διοίκηση της ΕΡΤ, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι αυτοί όχι μόνο αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, αλλά στοχεύουν ευθέως για μία ακόμα φορά στην κατασυκοφάντηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα