Επίσκεψη Παυλόπουλου στο Ισραήλ

newego_LARGE_t_1101_54467806

Ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Κράτους του Ισραήλ κ Reuven Rivlin, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Κράτος του Ισραήλ από την 29η έως και την 31η Μαρτίου 2016,όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 09.30, με τον Πρόεδρο του Κράτους του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος στις 15.00 θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα « Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης». Στην συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Knesset κ. Yuli Edelstein, και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος του Κράτους του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα επισκεφθεί στις 10.00 το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα έχει συνάντηση με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ κ.κ. Θεόφιλο Γ΄. Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στη συνέχεια με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών καθώς και με το Προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με τη συνάντησή του στις 16.15 με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Benjamin Netanyahu.

 

Σχετικά Νέα