Επίθεση Μαρινάκη στην κυβέρνηση

Συνεχίζει τις επιθέσεις  εναντίον της κυβέρνησης ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης επαναλαμβάνοντας μάλιστα τις θεωρίες του περί χούντας. «Αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει ούτε επί χούντας στην Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Και δεν είπε μόνο αυτό. Ανέφερε ακόμα ότι στην  κυβέρνηση είναι ψεύτες και άνθρωποι που  ξεπουλάνε την πατρίδα μας. Και γι’ αυτό είπε ότι πρέπει  να υπάρξει αντίσταση !  Ιδού η ….πολιτική ομιλία του επιχειρηματία.

«Θα πρέπει λοιπόν από εδώ, από τον Πειραιά, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε την πατρίδα μας να βουλιάζει, εξαιτίας συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε. Οι άνθρωποι αυτοί, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν χάσει ξεκάθαρα την κοινωνική πλειοψηφία και παρόλα αυτά δεσμεύουν τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, σε κάτι το οποίο δεν έχει γυρισμό. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα γεγονός που πρέπει αν μη τι άλλο να μας προβληματίσει και να μας κινητοποιήσει.

Ας κάνουμε λοιπόν έστω και μια μικρή αντίσταση, για να το δουν όλοι στη χώρα μας σαν ένα παράδειγμα. Είναι απαράδεκτο να τους αφήνουμε να αλωνίζουν και να κάνουν όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά. Είναι ψεύτες, είναι άνθρωποι που δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι πατριωτισμού. Βλέπετε τώρα τι γίνεται, πώς ξεπουλάνε την πατρίδα μας και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι θρασύτατοι και δεν το κρύβουν κιόλας».

Σχετικά Νέα