Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ « είναι απαράδεκτο να απευθύνει ο πρόεδρος της Κομισιόν τεχνητά εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό για “παραμονή ή έξοδο από το ευρώ”»

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δηλώνει πως «η σημερινή απολογία του κ. Γιούνκερ και η προσπάθειά του να δικαιολογηθεί για τη στάση του δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο πειστική.»

xrisoveloni

 

 

 

 

Επιπλέον,πρόσθεσε« είναι απαράδεκτο να απευθύνει ο πρόεδρος της Κομισιόν τεχνητά εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό για “παραμονή ή έξοδο από το ευρώ”»

Προσθέτει ότι «δυστυχώς, μετά τα εκβιαστικά τελεσίγραφα για νέα δυσβάσταχτα μνημόνια, οι δανειστές προχώρησαν στον πιστωτικό στραγγαλισμό και στη δημιουργία κλίματος οικονομικής ασφυξίας σε βάρος της χώρας μας, με στόχο να παρεμποδιστεί η ελεύθερη έκφραση της βούλησης των Ελλήνων πολιτών στο δημοψήφισμα».

«Ο ελληνικός λαός όμως δεν δέχεται να του κουνάνε το δάχτυλο. Δεν δέχεται να τον απειλούν με πιστωτική ασφυξία. Σε αυτόν εδώ τον τόπο υπάρχει Δημοκρατία. Και αυτή τη Δημοκρατία δεν μπορεί κανείς να την εκβιάσει» υπογραμμίζει η κ. Χρυσοβελώνη, καταλήγοντας στη δήλωσή της ότι «οι Έλληνες πολίτες καλούνται να απαντήσουν στον εκβιασμό των δανειστών με περηφάνια και χωρίς φόβο. Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά»

Σχετικά Νέα