Δ. Καμμένος: Να ζητήσει συγνώμη ο Κ. Κατσίκης από τις οικογένειες των δύο στρατιωτικών

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, εξέφρασε εκ νέου την αντίθεση του με την δήλωση του συναδέλφου του στους ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, περί ανταλλαγής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανουπόλεως, με τους οκτώ Τούρκους που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας και τους οποίους η Τουρκία χαρακτηρίζει ως πραξικοπηματίες.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος, ζήτησε από τον κ. Κατσίκη να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες των δυο Ελλήνων στρατιωτικών για τη δήλωση του αυτή.

Όπως εξήγησε, δεν είναι δυνατόν να βάζουμε στην ίδια μοίρα τους δυο Έλληνες που κρατούνται παρανόμως στην Τουρκία, με τους οκτώ Τούρκους, οι οποίοι κατέφυγαν στη χώρα μας ζητώντας πολιτικό άσυλο.

Χαρακτήρισε δε ανεπίτρεπτη την δήλωση Κατσίκη για υπέρβαση της δικαιοσύνης, λέγοντας πως η Ελλάδα είναι η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και δεν χωρούν τέτοιες λογικές. Δεν είμαστε η Τουρκία του Ερντογάν που έχει βάλει τη χώρα του στο “γύψο”.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η άποψη που διατύπωσε ο κ Καμμένος για την Κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η Κυβέρνηση δεν είναι αριστερή. Μπορεί κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ να νομίζουν ότι είναι αριστερή”.

Επίσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, επανέλαβε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από τη Βουλή, σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια που να περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία” και εξέφρασε την απορία του για την σκοπιμότητα του “αστείου” του Πρωθυπουργού με την Σκοπιανή δημοσιογράφο για το “Γκόρνα Μακεδόνια”.

Σχετικά Νέα