Δ. Καμμένος: Η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος

Στην αποκάλυψη ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ «η συμφωνία για το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με το χρέος και τις συντάξεις», προέβη στον ΣΚΑΪ ο Δημήτρης Καμμένος.

Όπως τόνισε, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτής των ΑΝΕΛ, που δεν κατονόμασε, έλεγαν ότι η συμφωνία με τα Σκόπια είναι μια καλή συμφωνία και πως δεν πρέπει να διακυβευτεί η πορεία της κυβέρνησης γιατί «θα πάρουμε καλή ρύθμιση για το χρέος, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις και θα μειωθεί και ο ΕΝΦΙΑ κατά 30%».

Σημείωσε μάλιστα ότι ειπώθηκαν και άλλα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα που δεν πρέπει να πει λόγω απορρήτου. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Καμμένο, μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια κινδυνεύει και η Θράκη.

Απαντώντας στην αναφορά του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας περί «κουτσού παίκτη», σχολίασε ότι «έχω στηρίξει την κυβέρνηση σε δύσκολες στιγμές» και τον κάλεσε να αποκαλύψει τις πληροφορίες του περί συναλλαγής.

«Το ζήτημα είναι να είσαι σωκρατικά έντιμος σε αυτά που πιστεύεις, να έχεις ίσια περπατησιά όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου», δήλωσε.

«Ήμουν εγώ εκτός «γραμμής»; Ποια γραμμή, να γίνω Συριζαίος; Εγώ ήμουν στη γραμμή των ΑΝΕΛ», σημείωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, ενώ όσον αφορά τη δήλωση του Κώστα Κατσίκη ότι δεν συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά σχολίασε ειρωνικά ότι «ο κ. Κατσίκης ξεχνάει».

Την ίδια στιγμή, την «πόρτα» στο σενάριο ένταξης του Δημήτρης Καμμένου στη ΝΔ φαίνεται να κλείνει οριστικά την ίδια ώρα η ΝΔ, παρά τους υπαινιγμούς της κυβέρνησης και του Πάνου Καμμένου.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για μεταγραφή στη ΝΔ του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδοπούλου», τόνισε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτοί, είπε, έβαλαν το στυλό στο χέρι του κ Κοτζια για να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια.

«Ο Δημήτρης Καμένος μπορεί να ψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, αλλά αποφάσισε να το πράξει κατά συνείδηση», είπε ο κ. Πέτσας.

Σχετικά Νέα