Δ. Βίτσας: Πρέπει να καθαρίσουμε την πληγή της διαπλοκής και της διαφθοράς

Μεγαλύτερη συνεργασία, συλλογικότητα και συντονισμό, ζήτησε κατά την ομιλία του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Δημήτρης Βίτσας προειδοποιώντας ότι για την κυβέρνηση είναι μεγάλες οι δυσκολίες μπροστά και άρα δεν πρέπει να αφεθούν μόνοι τους στη δύσκολη μάχη οι υπουργοί που μετέχουν στις διαπραγματεύσεις.dfa6f9c9f5cdc921ad9a20ed6ac5699b
Ο κ. Βίτσας έκανε ειδική αναφορά στο θέμα της διαπλοκής σημειώνοντας με νόημα: «Πρέπει να καθαρίσουμε την πληγή της διαπλοκής και της διαφθοράς. Κοντοζυγώνουμε πολύ βαθιά κέντρα και θα χρειαστεί θάρρος. Κάτι αναχωρήσεις, κάτι παραιτήσεις, τις τελευταίες ημέρες, δείχνουν ότι στο φως θα έρθουν υποθέσεις ξεχασμένες σε στικάκια, σε συρτάρια και κλπ. Εμείς πρέπει να επιμείνουμε διότι δεν είναι μόνο ηθικό πλεονέκτημα, είναι και χρέος μας η μάχη κατά της διαπλοκής».
Είπε ακόμη ότι δεν μπορεί να υπάρξει σταθεροποίηση και ανάπτυξη χωρίς κοινωνικό πρόσημο και επισήμανε στα μέλη του κόμματος ότι η πολιτική της κυβέρνησης έχει ως αποτέλεσμα να προσεγγίζουν πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ πρόσωπα που βγάζουν τα δημοκρατικά τους αντανακλαστικά αν και είναι συντηρητικών απόψεων.

Σχετικά Νέα