Διευρυμένη σύσκεψη στο Μαξίμου

κατάλογοςΜε την παρουσία στενών συνεργατών του καθώς και κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου, από τις 9:30 το πρωί της Τετάρτης (16/3/2016) έκτακτη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Ο πρωθυπουργός θα έχει να σταθμίσει εκτός από τις όποιες εσωτερικές αντιδράσεις μπορεί να υπάρχουν και αυτή του κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού, θέση στην οποία επιμένει μέχρι και σήμερα.

Το παρών στο «μίνι» κυβερνητικό συμβούλιο αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, ενώ άγνωστο ακόμα παραμένει αν θα παραστεί και ο ίδιος ο κ. Μουζάλας.

Επιμένει στην παραίτηση Μουζάλα ο Πάνος Καμμένος

Αδιάλλακτος στη θέση του περί παραίτησης του Γιάννη Μουζάλα, εμφανίστηκε σήμερα, Τετάρτη, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Δεν μπορεί η κυβέρνηση να πηγαίνει στη Σύνοδο και να έχουμε τέτοιες δηλώσεις που είναι επιζήμιες» εξήγησε ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», προσθέτοντας ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει μιλήσει λανθασμένα στο παρελθόν και για 150.000 πρόσφυγες που θα φτάσουν στην Ελλάδα και για ενσωμάτωσή τους στον πληθυσμό της χώρας.

Σχετικά Νέα