Διήμερη επίσκεψή του Ντομπρόβσκις στην Αθήνα με μπαράζ επαφών

do-708_13_0

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, ο οποίος φτάνει σήμερα,Δευτέρα στην Αθήνα θα έχει μπαράζ  επαφών με την κυβέρνηση .

Συγκεκριμένα,σήμερα ο κ. Ντομπρόβσκις θα συναντηθεί με Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη (ώρα 09.30). Αμέσως μετά με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Χουλιαράκη (ώρα 10.30, στο Υπουργείο). Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Αμέσως μετά θα συναντηθεί με τα Προεδρεία των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Οικονομικών Υποθέσεων και με Διακομματική Αντιπροσωπεία της Βουλής των Ελλήνων (ώρα 12.00, Κτίριο Βουλής).

Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα (ώρα 14.00, Μέγαρο Μαξίμου),
Στη συνέχεια συνάντηση του Αντιπροέδρου της ΕΕ με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο (ώρα 15.30, στο Υπουργείο). Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Επίσης αύριο  Τρίτη, θα  έχει συναντήσεις:

Με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα (ώρα 09.30).

-Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, θα επισκεφθεί τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, έργο που δημιουργήθηκε από πρωτοβουλία της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων και συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (ώρα 10.45, Τεχνόπολης, Γκάζι).

Το πρόγραμμα του κ. Ντομπρόβσκις στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί με συνάντηση που θα έχει με τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων.

Σχετικά Νέα