Δημοσιεύθηκε στις: Τρ, Αυγ 30th, 2016

Δίωρος αποκλεισμός του λιμανιού της Θεσσαλονίκης

thesa.mediumΣε κινητοποίηση θα προχωρήσουν οι οδηγοί – μεταφορείς σήμερα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9FM» ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς (Π.Ο.Σ.Ε.Μ) Ευάγγελος Πλαστηράκης.

Ο κ. Πλαστηράκης είπε ότι η κινητοποίηση γίνεται για την κακή ποιότητα του οδοστρώματος και την έλλειψη σήμανσης στην είσοδο – έξοδο του λιμανιού, που έχει απρόβλεπτες συνέπειες για τους οδηγούς.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει συμβεί ήδη σοβαρό τροχαίο πρόσφατα, ανάμεσα σε φορτηγό και μοτοσικλετιστή, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του τελευταίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θα προχωρήσουμε στον αποκλεισμό της πύλης 16 του λιμανιού για δύο ώρες, από τις 09.00 έως τις 11.00 το πρωί της Τρίτης, είναι σοβαρό το πρόβλημα στην είσοδο – έξοδο του λιμανιού και πρέπει να δοθεί άμεσα λύση».

Τέλος, αναφερόμενος στα νέα πρόστιμα σε οδηγούς φορτηγών που επιλέγουν τους παράδρομους, είπε ότι πρέπει να υπάρξει μείωση των διοδίων, ώστε να μην είναι αναγκασμένοι οι οδηγοί να ακολουθούν τους μικρούς δρόμους.

Πηγή: seleo.gr

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo