Γ.Σακελλαρίδης:«Yπάρχουν ακόμη πολλές μάχες να δοθούν και να κερδηθούν»

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω από το κόμμα» δήλωσε σε συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, τονίζοντας πως «υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν, πολλές μάχες να δοθούν και να κερδηθούν».

gabriil-sakellaridisΕπίσης,ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος  υπογράμμισε  πως «δεν θα αποδεχθούμε ούτε εγώ προσωπικά, ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ πως η ελπίδα θάφτηκε με τις εξελίξεις των επτά μηνών. Αλλά τελικώς κάτω από αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να εφαρμόσουμε έστω και ένα μικρό κομμάτι του προγράμματος της Θεσσαλονίκης».

«Ως κυβέρνηση περάσαμε μία σειρά από νόμους οι οποίοι μάλιστα στην αρχή δεν είχαν και την αποδοχή και των δανειστών. Το μέτρο των 100 δόσεων αλλά και οι ρυθμίσεις για την ανθρωπιστική κρίση είναι κάποια από αυτά. Γνωρίζαμε πως θα ήταν αδύνατο να εφαρμόσουμε όλα τα μέτρα μέσα σε μόλις έξι ή επτά μήνες» πρόσθεσε.

Κληθείς να απαντήσει σε δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, ο κύριος Σακελλαρίδης είπε ότι «νοιώθω πόνο για τη μη διατήρηση της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε σχέδιο διάσπασης από την πλευρά του πρωθυπουργού, άλλωστε αυτό θα μπορούσε να το είχε πράξει χωρίς να μπει σε τόσο σκληρές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους» σημείωσε τέλος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί σε δηλώσει που έκανε νωρίτερα .

Σχετικά Νέα