Δημοσιεύθηκε στις: Πε, Ιούλ 2nd, 2015

Γ. Σακελλαρίδης :Η κυβέρνηση αντιπρότεινε να φορολογηθούν οι πλούσιοι αντί να περικοπούν οι συντάξεις, κάποιοι θεώρησαν απαραίτητο να κλείσουν τις τράπεζες

Σε σημερινές του δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης τόνισε πως όλο το προηγούμενο διάστημα η ελληνική κυβέρνηση έδωσε σκληρή μάχη ώστε να μη μειωθούν οι συντάξεις κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους δανειστές.Επιπλέον,αναφορικά με το κλείσιμο των τραπεζών ο Γ.Σακελλαρίδης δήλωσε ότι η κυβέρνηση αντιπρότεινε να φορολογηθούν οι πλούσιοι αντι να περικοπούν οι συντάξεις,έτσι,κάποιοι θεώρησαν απαραίτητο να κλείσουν τις τράπεζες.«Το «ΟΧΙ» στην πρόταση των δανειστών επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα» τόνισε.

gabriil-sakellaridis-yfupourgos-para-to-prothupourgo-kai-kubernitikos-ekprosopos

 

 

 

 

 

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Η ελληνική κυβέρνηση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έδωσε σκληρή μάχη για να μη μειωθούν οι συντάξεις. Πέντε χρόνια μνημονίων οδήγησαν σε περικοπές συντάξεων ύψους 14 δισ., τα οποία απ’ ό,τι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για τους δανειστές και την τρόικα εσωτερικού. Ήθελαν κι άλλα!

Και επειδή η κυβέρνηση αντιπρότεινε να φορολογηθούν οι πλούσιοι αντί να περικοπούν οι συντάξεις, κάποιοι θεώρησαν απαραίτητο να κλείσουν τις τράπεζες.

Όσο περνούν οι μέρες όμως, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Όλο και περισσότεροι σπάνε τον φόβο, κλείνουν τα αυτιά τους στην πρωτοφανή προπαγάνδα, δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς.

Το «ΟΧΙ» στην πρόταση των δανειστών επανεκκινεί τη διαπραγμάτευση τη Δευτέρα. Με βάση την ενότητα του ελληνικού λαού και την απόρριψη των τελεσιγράφων, η ελληνική κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με καλύτερους όρους τα συμφέροντα ενός λαού που δοκιμάζεται καθημερινά εδώ και 5 χρόνια.

 

 

 

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo