Γ. Μπαλάφας: Η Ρένα Δούρου έχει υποστεί μια τρομακτική επίθεση εν όψει εκλογών

Ο Γιάννης Μπαλάφας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Αθηνών, μιλώντας, σήμερα, στο «Νέο Ε» και τους δημοσιογράφους Γ. Παπαγιάννη και Α. Ζαρακέλη, τόνισε, μεταξύ άλλων :

Για το πόρισμα και τις ποινικές διώξεις για την πυρκαγιά στο Μάτι

«Το τραγικό του γεγονότος και η απέραντη θλίψη για τα θύματα παραμένουν. Από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη ασκεί τον ρόλο της και οι πολίτες θα κρίνουν. Ήρθαμε να χειριστούμε μια κατάσταση που η αυθαιρεσία ήταν η πραγματικότητα, όταν επί 40-50 χρόνια είχαμε συνεχώς κλείσιμο και μπάζωμα ρεμάτων. Το γκρέμισμα των αυθαίρετων έχει ήδη αρχίσει με τρομακτικές δυσκολίες λόγω των θεσμικών πλαισίων. Η κυρία Δούρου έχει υποστεί μια τρομακτική επίθεση εν όψει εκλογών. Το σίγουρο είναι ότι μιλάει το συνολικό έργο της».

Για τα δημοσιεύματα σχετικά με τον εξοπλισμό του γραφείου του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής ιδρύθηκε όταν αναλάβαμε καθήκοντα ο Γιάννης Μουζάλας και εγώ, ως υφυπουργός. Στο χώρο που πήγαμε αρχικά, βρισκόταν η γραμματεία του υπουργείου εσωτερικών άρα και όλη η περιουσία που υπήρχε στον χώρο ανήκε στο Υπουργείο Εσωτερικών. Όταν μετακομίσαμε στο νέο κτίριο δανειστήκαμε τα έπιπλα και όταν καταργήθηκε η θέση του υφυπουργού, το Υπουργείο Εσωτερικών πήρε τον εξοπλισμό πίσω. Λυπάμαι για το επίπεδο δημοσιογραφίας ορισμένων, όταν μάλιστα είναι και υποψήφιοι της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβρη 2019».

Σχετικά Νέα