Δημοσιεύθηκε στις: Τε, Ιούλ 13th, 2016

Γ.Αμανατίδης:«Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν θα παραγραφεί στην υπόθεση της Siemens»

«Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τίποτα δεν θα παραγραφεί στην υπόθεση της Siemens» δήλωσε κατηγορηματικά, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ενώ απαντώντας στην ΝΔ πρόσθεσε: «Δεν μπορεί αυτοί που επί 11 χρόνια με τις παραλείψεις και ίσως τις δικές τους ενέργειες βασικοί μάρτυρες και κατηγορούμενοι βρίσκονται στο εξωτερικό αυτοί τη στιγμή» και έρχονται σήμερα να λένε ότι η κυβέρνηση «κωλυσιεργεί».

Εξήγησε ότι παραδόθηκαν «λέξη προς λέξη» μεταφρασμένα, όλα τα έγγραφα από το Υπουργείο Εξωτερικών ξεκαθαρίζοντας ότι οι 1.087 σελίδες του παραπεμπτικού Βουλεύματος μεταφρασμένες στα Γερμανικά, είχαν σταλεί στην Εισαγγελία από τις 13 Μαΐου και πως το Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει καμία ευθύνη για την επ’ αόριστον αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης.

«Τα δωράκια και οι μίζες πληρώθηκαν από τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών επιρρίπτοντας ευθύνες στις κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι η δίκη είχε σταματήσει για «σεμινάρια» και ξεκίνησε εκ νέου με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Συμπλήρωσε  χαρακτηριστικά «στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάνε για σχοινί».
Πηγή: www.avgi.gr

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo