Γκλέτσος για Κ. Μπακογιάννη: «Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας – Θα τον πάω στον εισαγγελέα»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. Ο δήμαρχος Στυλίδας φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και ερωτηθείς για τον Κώστα Μπακογιάννη είπε τα εξής: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη διοίκηση. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο. Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας στη διοίκηση και η προσωποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική».

Ο δήμαρχος Στυλίδας όμως δεν έμεινε εκεί, προσθέτοντας: «Δεν θέλω να χαλάσω το κέφι του κόσμου, αλλά συνέχεια βγάζω βιντεάκια όπου τον κατηγορώ για πράγματα. Του λέω να πάει στον εισαγγελέα, αλλά δεν πάει και δεν απαντάει. Θα πάω εγώ. Θα τον πάω για θέματα που φιλοξενούνται στον ευρωπαϊκό τύπο. Δεν υπάρχουν ήρεμοι τόνοι αλλά υπάρχει μόνο η αλήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του Απόστολου Γκλέτσου στον Κώστα Μπακογιάννη αποτέλεσε η παρατήρηση πως ο δεύτερος θα ήταν ένας εξαιρετικά ισχυρός αντίπαλος για τον νυν δήμαρχο Στυλίδας στην περίπτωση που θα ήθελε να γίνει περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σχετικά Νέα