Για νεκρούς από τη φωτιά μιλάει ο Δήμαρχος Ραφήνας

“Υπάρχουν νεκροί από την φωτιά, ακόμη δεν μπορεί να προσδιοριστεί ο αριθμός τους” είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, οι λέξεις αυτές του Δημάρχου έβγαιναν με δυσκολία, καθώς ενώ βρισκόταν “στον αέρα” ακούστηκε συνεργάτης του να τον ενημερώνει ότι υπάρχει κάποιος νεκρός, με τον Δήμαρχο να ρωτά “αν είναι “καμένος;”

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος, ανέφερε ότι σίγουρα υπάρχουν νεκροί από την φωτιά κι ότι ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει πόσοι είναι αυτοί, στηριζόμενος προφανώς σε όλες τις πληροφορίες που έχει συλλέξει από τα μέτωπα της φωτιάς που κατακαίει την περιοχή της ανατολικής Αττικής, σε ένα εξαιρετικά ευρύ μέτωπο.

Όπως είπε ο κ. Μπουρνούς, είδε ανθρώπους γεμάτους εγκαύματα να στέκονται στην άκρη του δρόμου περιμένοντας για βοήθεια, ενώ προσέθεσε ότι η καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα στην περιοχή είναι τεράστια, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 200 καμένα σπίτια.

Η φωτιά έχει μπει μέσα και στον οικισμό της Ραφήνας, όπως είπε ο Δήμαρχος, καθώς και σε άλλες συνοικίες και οικισμούς της περιοχής, όπως το τμήμα του Νέου Βουτζά, ενώ σημείωσε ότι η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και δυναμώνει.

Σχετικά Νέα