Γεροβασίλη: Μη αποδεκτή η μη αξιολόγηση στο Δημόσιο

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm», η Ο. Γεροβασίλη υποστήριξε πως «είναι κοινωνικά μη αποδεκτό» το αίτημα για την μη αξιολόγηση των υπαλλήλων του δημοσίου με τους όρους που αναμένεται να συμβεί, ενώ χαιρέτισε την απόφαση των εργαζομένων να μην υπακούσουν στα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε «απολύτως ικανοποιητικό βαθμό, καθώς οι εργαζόμενοι δεν υπάκουσαν στις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων για αποχή».

Παράλληλα, ανέφερε ότι το υπουργείο θα έχει ακριβή εικόνα την 1η Νοεμβρίου, οπότε έχουν κληθεί οι φορείς του Δημοσίου να αποστείλουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία, ενώ πρόσθεσε πως εντός του Νοεμβρίου θα προκηρυχθούν οι θέσεις προϊσταμένων γενικών διευθύνσεων (πέραν των διευθύνσεων οικονομικού/διοικητικού που έχουν ήδη προκηρυχθεί), καθώς και των διοικητικών γραμματέων.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για την αξιολόγηση είχε προκαλέσει την αντίδραση της ΑΔΕΔΥ που είχε καλέσει σε διαμαρτυρία κατά της «ντροπολογίας» που προώθησε το υπουργείο διοικητικής ανασυγκρότησης, με αφορμή την απεργία που είχε προκυρηχθεί.

Σχετικά Νέα