Γεροβασίλη:Να υπερψηφίσει η ΝΔ την δαπάνη για το προσωπικό καθαριότητας σε ΟΤΑ και Δημόσιο

Να υπαναχωρήσει από την αρνητική θέση της και να υπερψηφίσει την ρύθμιση με την οποία εγκρίνεται η δαπάνη πληρωμής του προσωπικού καθαριότητας σε ΟΤΑ και Δημόσιο, κάλεσε την ΝΔ, η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγα Γεροβασίλη.

Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ευρωπαϊκά κόμματα – στο οποίο εντάσσεται η εν λόγω διάταξη – η κ. Γεροβασίλη, σχολίασε την κριτική που έχει δεχθεί η συγκεκριμένη διάταξη από τον εισηγητή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη. Είπε πως όλοι αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα της ρύθμισης επισήμανε πως οι υπάλληλοι της καθαριότητας καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και σημείωσε ότι το καθεστώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν «δεν είναι ένα καθεστώς που τιμά να το έχουμε».

«Δεν λύθηκε ασφαλώς το πρόβλημα» προσέθεσε η κ. Γεροβασίλη, και απευθυνόμενη προς την πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρώτησε: «Αν υποθέσουμε ότι η ρύθμιση για την παράταση των συμβάσεών τους είχε κάποιο πρόβλημα τότε πείτε μας τι να κάνουμε: να τους αφήσουμε απλήρωτους ή να τους απολύσουμε;».

Σχετικά Νέα