Δημοσιεύθηκε στις: Σα, Απρ 2nd, 2016

Φ.Γεννημάτα για αποκαλύψεις Wikileaks: Να δώσει απαντήσεις το ΔΝΤ

1726422Μήνυμα στο ΔΝΤ να τοποθετηθεί μετά τις αποκαλύψεις από το Wikileaks ζητά με δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά υπενθυμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει επισημάνει «πολλές φορές ότι οι ακραίες απόψεις του δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην χώρα και την ελληνική κοινωνία».

Δοθήσεις της ευκαιρίας, όμως, η κυρία Γεννηματά επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας πως «ούτε μετά το στραπάτσο του προηγούμενου καλοκαιριού αντιλήφθηκε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του, τι περιμένει την χώρα, όταν σπαταλούν χρόνο χωρίς στρατηγική και σχέδιο, μέχρι να τελειώσουν τα διαθέσιμα χρήματα».

«Γιατί εκπλήσσονται τώρα;» διερωτάται η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Το λέμε εδώ και καιρό. Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με σχέδιο και αποτελεσματικότητα» συνεχίζει η Φώφη Γεννηματά η οποία επαναλαμβάνει την άποψή της ότι «οι εκλογές δεν είναι λύση, γιατί θα χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος».

«Είναι ώρα αυτή η Βουλή να δώσει την λύση, με μια Κυβέρνηση Εθνικής Συνεννόησης με όλους όσους συμφώνησαν το περασμένο καλοκαίρι στην παραμονή της χώρας στην ευρωπαϊκή πορεία. Να εξασφαλίσει την οριστική έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους» καταλήγει στη δήλωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo