Β. Οικονόμου: Η κοινωνία έχει καταλάβει ότι ο κος Τσίπρας την κοροϊδεύει

Ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τη μεταρρύθμιση στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας  σημειώνει πως «την ώρα που αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο τα επώδυνα μέτρα του τέταρτου Μνημονίου, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να στρέψει αλλού την προσοχή των πολιτών».

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου, σημειώνει πως «επισκέπτεται Κέντρα Υγείας, που λειτουργούν εδώ και έντεκα χρόνια. Αλλά, δεν βρίσκει να πει ούτε μια λέξη για τις δραματικές καταστάσεις που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες στα δημόσια νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας».

«Με προκλητική ανευθυνότητα και προχειρότητα μοιράζει υποσχέσεις για χιλιάδες διορισμούς στο χώρο της Υγείας. Χωρίς σχέδιο, χωρίς χρηματοδότηση. Την ίδια ώρα, που οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν και με τα δύο χέρια το τέταρτο Μνημόνιο, που περιορίζει ακόμη περισσότερο τις δαπάνες για την Υγεία», τονίζεται.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου υπογραμμίζει πως «ό,τι και να κάνει, οι πολίτες έχουν καταλάβει την κοροϊδία του και αγανακτούν με την προκλητική και δημαγωγική συμπεριφορά του».

Σχετικά Νέα