Β.Λεβέντης:Θέμα συνείδησης κάθε βουλευτή είναι το αν θα ψηφίσει ή όχι το νομοσχέδιο

hfdfhgΘέμα συνείδησης κάθε βουλευτή είναι το αν θα ψηφίσει ή όχι το νομοσχέδιο, σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής πως «Την οικουμενική την εμποδίζουν 6 θερμοκέφαλοι στη Ν.Δ. που λένε του Μητσοτάκη «άφησέ τους να καταρρεύσουν» και άλλοι 6 θερμοκέφαλοι που λένε στον Τσίπρα «60 χρόνια κάναμε να έρθουμε στην εξουσία»».

«Εγκληματείτε αν δώσετε ψήφο σήμερα», είπε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Αν θεωρείτε ανώτερο τη δόση από το υποθηκευτεί όλη η δημόσια περιουσία, ψηφίστε το. Είναι θέμα συνείδησης κάθε βουλευτή».

Ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ως πληροφορία του ότι «τον «κόφτη» και το υπερταμείο το συνέταξαν το ΔΝΤ και οι Ευρωπαίοι και η Ελλάδα δεν άλλαξε ούτε ένα νι ούτε ένα σίγμα».

Επίσης σχολίασε την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας: «Χάρηκα που λύθηκε το πρόβλημα της Ελλάδος από τον κ. Μητσοτάκη. Θα πετύχει 2% πλεόνασμα συν 4% ανάπτυξη, οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι».

Ο κ. Λεβέντης απάντησε και στο ΚΚΕ που χαρακτήρισε την Ένωση Κεντρώων ως μνημονιακό κόμμα…

«Να τους ενημερώσω ότι η Ένωση Κεντρώων δεν είναι μνημονιακό κόμμα και πρεσβεύει την άποψη ότι αν είχαμε κόψει τις παθογένειες από το 2009 θα είχαμε προλάβει το κακό, όπως η Ιταλία και η Ισπανία που δεν μπήκαν σε μνημόνια. Το έγκλημα το έκανε ο Κώστας Καραμανλής που έκανε εκλογές για να δραπετεύσει και να σκάσει η βόμβα στα χέρια του Γ. Παπανδρέου», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και συνέχισε: «Η άποψή μας είναι και τώρα αν κάνουμε μεταρρυθμίσεις θα αποκτήσουμε αξιοπιστία. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που θα το αντιμετωπίσει μία άλλη Βουλή και μία άλλη κυβέρνηση».

Σχετικά Νέα