Β.Κορκίδης: Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

“Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!” έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης.

Από την περασμένη Παρασκευή είχε γίνει γνωστό ότι σήμερα ο κ. Κορκίδης θα ανακοίνωνε την υποψηφιότητά του για το δήμο Πειραιά με τη στήριξη της Nέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι υποψήφιος.

“Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους”, ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα