Βουλή: Δεύτερη κατάθεση Πολάκη στην Εξεταστική Επιτροπή (LIVE)

Το κατώφλι της Εξεταστικής Επιτροπής πέρασε για δεύτερη φορά ο αν. υπουργός Υγείας προκειμένου να καταθέσει, μετά τις πολύκροτες αποκαλύψεις του την προηγούμενη Τετάρτη για το ταμειακό κενό ύψους 230 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Κατά την προηγούμενη κατάθεσή του, ο Παύλος Πολάκης πέρα από την αποκάλυψη της «μαύρης» ταμειακής τρύπας, προέβη σε εκτενή περιγραφή όλων των «σκαστών» σκανδάλων του ΚΕΕΛΠΝΟ, τεκμηριώνοντας πλήρως γιατί το Κέντρο είχε μετατραπεί στην offshore του υπουργείου Υγείας.

Στο άκουσμα του αδικαιολόγητου και χαώδους ταμειακού ελλείμματος, οι «γαλάζιοι» βουλευτές παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι, με κάποιους εξ αυτών να χαρακτηρίζουν «πρόχειρους» τους απολογισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την οκταετία 2007 – 2014. Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε σήμερα το πρωί από τον Νότη Μηταράκη, ο οποίος από το Κανάλι της Βουλής δήλωσε πως ο κ. Πολάκης έκανε λάθος υπολογισμούς στις πράξεις. «Έχουμε βρει το λάθος και θα του το εξηγήσουμε» πρόσθεσε, αρνούμενος να εξηγήσει on air το… λάθος του αν. υπουργού Υγείας.

Σχετικά Νέα