Δημοσιεύθηκε στις: Πα, Σεπ 2nd, 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Θεσσαλονίκη:Σάλος έχει ξεσπάσει με την βίαιη συμπεριφορά ελεγκτή σε επιβάτιδα λεωφορείου

Ένα ακόμη περιστατικό προστίθεται στις συχνές καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά ελεγκτών του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης απέναντι σε επιβάτες. Ο ελεγκτής φαίνεται να έχει εγκλωβίσει μια νεαρή κοπέλα και κάνει απόπειρα χειροδικίας. Η κοπέλα για να αποφύγει τον εγκλωβισμό της επιχειρεί κατόπιν να βγει από το παράθυρο του λεωφορείου! To περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από άλλο επιβάτη.

Όπως αναφέρει το stokokkino.gr:

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στον τερματικό σταθμό Χαριλάου, όταν υπάλληλος του ΟΑΣΘ μετά από έλεγχο διαπίστωσε ότι μια κοπέλα δεν είχε επικυρώσει εισιτήριο και αμέσως ζήτησε  από τον οδηγό να κλειδώσει τις πόρτες του λεωφορείου.

Σε βίντεο που παρουσιάζει το ThessNews.gr, διακρίνεται η κοπέλα να έχει εγκλωβιστεί σε μία γωνία του λεωφορείου με τον ελεγκτή να μην την αφήνει να φύγει προκαλώντας την εύλογη αντίδραση κι άλλων επιβατών. Η κοπέλα σε κατάσταση πανικού αποφάσισε να πηδήξει από το παράθυρο, ενώ ο διακρίνεται ο ελεγκτής να την τραβάει από τα πόδια με κίνδυνο για την σωματική της ακεραιότητα.

Τελικά, στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία και εν συνεχεία οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου, όπου έγινε ανταλλαγή στοιχείων.

Για τον αρθρογράφο

-

.made by gleo