Δημοσιεύθηκε στις: Τρ, Σεπ 13th, 2016

(ΒΙΝΤΕΟ)Αναρχικοί «καθαρίζουν» την πλατεία Εξαρχείων από τους εμπόρους ναρκωτικών

nak-1-630x400Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, ομάδα αναρχικών καταδίωξε στοχευμένα,άτομα τα οποία ασχολούνται με το εμπόριο των ναρκωτικών  στην πλατεία Εξαρχείων.Στην συνέχεια με βίντεο και κείμενο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο εξηγούν τον λόγο για τη δράση αυτή.

 

Aναλυτικά το κείμενο και το βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Indymedia:

«Απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, Αναρχικοί και Κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρα τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως “αξίες”, δεν χωρούν αυταπάτες.

Μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους.

Σήμερα 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει».

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo