Βαρουφάκης: Κιτς αρχαιολαγνική αφήγηση το διάγγελμα Τσίπρα για την έξοδο

«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το επικοινωνιακό επιτελείο του κατέφυγαν στο χώρο της μυθοπλασίας για να πλαισιώσουν συμβολικά το αφήγημα της Εξόδου από τα Μνημόνια», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κόμμα ΜέΡΑ25

Για κιτς αρχαιολαγνική αφήγηση με… πολυμήχανους, συμπληγάδες, μνηστήρες, τρανσφόρερμς και νίντζα κάνει λόγο με ανακοίνωσή του το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25, σχολιάζοντας το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη για την τυπική έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μέσω της ανακοίνωσης του κόμματός του, επιτίθεται προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός και το επικοινωνιακό του επιτελείο «κατέφυγαν στο χώρο της μυθοπλασίας για να πλαισιώσουν συμβολικά το αφήγημα της εξόδου».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το επικοινωνιακό επιτελείο του κατέφυγαν στο χώρο της μυθοπλασίας για να πλαισιώσουν συμβολικά το αφήγημα της Εξόδου από τα Μνημόνια. Πιστοί μέχρι τέλους στην επιλογή της επικοινωνίας έναντι της πραγματικότητας, έστησαν μια κίτς αρχαιολαγνική αφήγηση με Πολυμήχανους, Συμπληγάδες, Σειρήνες, Μνηστήρες, Τρανσφόρμερς και Νίντζα.

Δεν θα μπορούσαν αλλιώς, γιατί η περιβόητη Έξοδος απο τα Μνημόνια είναι ο μεγαλύτερος σύγχρονος μύθος, οι ραψωδίες του οποίου για Φανταστικά Πλεονάσματα, Μαγεμένες Μεταρρυθμίσεις και Θαυματουργή Επιτήρηση ψάλλονται σε 24ωρη βάση από φιλοτροϊκανούς βάρδους υπηρεσίας, εξωτερικού και εσωτερικού.

Το ΜέΡΑ25 από θέση αρχής επιλέγει αντί των γοητευτικών μύθων το αποτελεσματικότερο όπλο της Ρεαλιστικής Ανυπακοής και της πρότασής μας εφτά πολύ συγκεκριμένων τομών που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, ώστε η έξοδος από την χρεοδουλοπαροικία να περάσει από τη σφαίρα του μύθου στην πραγματικότητα».

Σχετικά Νέα