Βίντεο απο την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις φυλακές Κορυδαλλού

Το 2015  τελείωσε και μαζί του ολοκληρώθηκε ημερολογιακά ο Μαύρος Δεκέμβρης. Ωστόσο το στοίχημα της διαρκούς αναρχικής εξέγερσης και του άτυπου διεθνούς συντονισμού όσων αντεπιτίθενται στον κόσμο της εξουσίας παραμένει ανοιχτό.

Όσο τα ρολόγια της κοινωνίας του εγκλεισμού συνεχίζουν να μετράνε στον πνιγηρό ρυθμό μιας μίζερης ρουτίνας, εμείς συνωμοτούμε για να διαταράξουμε την ειρηνευμένη κανονικότητα και να σπάσουμε την εκκωφαντική σιωπή της απάθειας και της λήθης. Όσο η εξουσία και οι θεσμοί της θωρακίζονται με νόμους, με υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με περισσότερα ανδρείκελα και πειθήνιους χειροκροτητές, εμείς βάζουμε μπροστά τα άνομα, ακρατικά κι απείθαρχα σχέδιά μας για την καταστροφή του υπάρχοντος.

Αυτή την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπως συνέβη και τόσες φορές στο παρελθόν, και ταυτόχρονα με συντρόφια σε άλλες φυλακές της Ελλάδας κι άλλα μέρη του κόσμου, βροντοφωνάζουμε το μίσος μας για κάθε μορφή αιχμαλωσίας. Στηρίζουμε αντίστοιχες πρωτοβουλίες (διεθνές κάλεσμα Συγγενών-Φίλων κρατουμένων και διωκόμενων αγωνιστών, κάλεσμα Αναρχικού Μαύρου Σταυρού Λονδίνου, κ.ά.) και συμμέτεχουμε σε διαδηλώσεις θορύβου σε κέντρα κράτησης και φυλακές.

Αναρχικές/οί εντός κι εκτός των τειχών Κορυδαλλού

Στην αλλαγή της χρονιάς έπεσαν καπνογόνα μπροστά στη διμοιρία που ήταν στο 5χ5 το γηπεδάκι και απάντησαν με δακρυγόνο και 1-2 κρότου λάμψης και απώθησαν τον κόσμο στο δρόμο. Δεν έγινε καμιά προσαγωγή.

 

Δείτε το βίντεο απο το 1:58

Βίντεο απο την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις φυλακές της Λάρισσας(Πηγή:Giorgos agap)

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα