Α.Λοβέρδος: Δεν δίνουμε σανίδα σωτηρίας σε κανέναν για να κρατήσει την καρέκλα

Απάντηση σε όσους τροφοδοτούν σενάρια περί αποχώρησης των ΑΝΕΛ και αντικατάστασή τους από την Δημοκρατική Συμπαράταξη στην κυβέρνηση έδωσε από το βήμα της ολομέλειας της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος, λέγοντας «εμείς σανίδα σωτηρίας δεν δίνουμε σε κανέναν, που θέλει να κρατήσει την καρέκλα. Μόνο στην χώρα».

Μάλιστα ο ίδιος χαρακτήρισε «προβοκάτσια» σχετικά δημοσιεύματα που θέλουν την είσοδο της Φώφης Γεννηματά στην κυβέρνηση μετά από έξοδο Π. Καμμένου λόγω «σκοπιανού».

«Έχουμε κρατήσει πολύ υπεύθυνη στάση και δεν υπονομεύουμε την ασυνάρτητη εκκίνηση του θέματος από την κυβερνητική πλευρά η οποία στέρησε από πλεονεκτήματα την χώρα» είπε και τόνισε ότι η ΔΗΣΥ επιθυμεί συνολική λύση και όχι τον κατακερματισμό που επιδιώκει η κυβέρνηση.

«Αυτή τη συνετή μας στάση, δηλαδή να κρατάμε χαμηλούς τόνους κάποιοι μάς την επέστρεψαν ως προβοκάτσια» είπε ο κ. Λοβέρδος. «Την στάση μας κάποιοι την χαρακτήρισαν ως φιλοκυβερνητική διάθεση και διαθεσιμότητα. Εμείς σανίδα σωτηρίας δεν δίνουμε σε κανέναν, μόνο στην χώρα. Έχουμε δώσει όλες μας τις δυνάμεις για τη χώρα και σανίδα για όσους θέλουν να παραμείνουν στην καρέκλα δεν δίνουμε».

Η παρέμβαση Λοβέρδου προκάλεσε το σχόλιο του αντιπροέδρου της Βουλής Γ. Βαρεμένου ο οποίος έσπευσε να πει ότι «κανείς δεν δίνει τροφή σε τέτοια δημοσιεύματα, δεν χρειάζεται όξυνση».

Σχετικά Νέα