Α. Γεωργιάδης για την κυβέρνηση: Η αθλιότερη που είχε ποτέ η χώρα…

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση έκανε για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντάς την ως την «αθλιότερη» κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το θέμα της αξιολόγησης και τα μέτρα που συμφωνήθηκαν ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «οι ιδεολογικές μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ πιστοποιούν ότι η Ελλάδα έζησε μια πολιτική απάτη» ενώ αναφερόμενος στις κατά καιρούς δηλώσεις της κυβέρνησης για πολιτική συνεννόηση τόνισε πως η κυβέρνηση «αργά θυμήθηκε τον πολιτικό πολιτισμό. Πριν μίλαγε για γερμανοτσολιάδες, γούσηδες κλπ».

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση κατηγορούσε τη ΝΔ ότι είναι προδοσία να ψηφίζονται νόμοι που είναι γραμμένοι στα αγγλικά ( αν και δεν υπήρξε τέτοιο θέμα) και τώρα εφαρμόζει αυτό το νόμο και μάλιστα ψηφίζει νόμο που ήρθε γραμμένος στα γαλλικά, όπως έχει καταγγείλει ο κ. Ρωμανιάς για το ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου.

Αναφορικά με την θέση της ΝΔ στην αξιολόγηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι: «Η ΝΔ λέει ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει. Αλλά τα μέτρα της αξιολόγησης μεγάλωσαν πάρα πολύ γιατί η κυβέρνηση έχασε πάρα πολύ χρόνο».

Σχετικά Νέα