Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ

Την ώρα που η κυβέρνηση-κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών.
Οι σχετικές ανακοινώσεις των νεών γραμματειών και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019 θα γίνουν αύριο. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Πρόκειται για γραμματείς της ΝΔ, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ, τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους.
Παράλληλα, η ΝΔ σήμερα ανακοινώνει και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπολοίπου Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
Πού τοποθετούνται ποιοι

Στην Ευρωβουλή, επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ στην Ευρωβουλή μετακινείται ακόμα η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου αλλά και η Κατερίνα Μάρκου που προσχώρησε στην ΝΔ από το Ποτάμι.
Στον Βόρειο τομέα τα βαριά ονόματα της ΝΔ είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αλλά και η Νίκη Κεραμέως. Σε αυτούς προστίθενται ο Σάκης Ιωαννίδης, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ο Νίκος Ρωμανός αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.
Στον Νότιο τομέα τα δυνατά χαρτιά είναι ο Νίκος Δένδιας, η Σοφία Βούλτεψη και η Αννα Καραμανλή, στους οποίους προστίθεται και ο Χάρης Θεοχάρης πρόσφατα μετακινηθείς από το Ποτάμι αλλά και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλιάνος. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι υποψήφιος και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Στον Δυτικό τομέα τα κλασσικά χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, καθώς επίσης και ο Αθανάσιος Μπούρας.
Στην Ανατολική Αττική θα πολιτευθούν οι Μάκης Βορίδης, Γιώργος Βλάχος και Γεωργία Μαρτίνου καθώς επίσης και ο Βασίλης Οικονόμου.
Στην Α Αθηνών κατεβαίνει υποψήφιος ο καθηγητής Αγγελος Συρίγος και ο Θόδωρος Φορτσάκης, ενώ στην Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκε ο Δημήτρης Σταμάτης.
Στην Αχαΐα θα πολιτευθεί ο Ιάσωνας Φωτήλας, στην Ηλεία ο Γιώργος Κοντογιάννης,στην Καβάλα ο Μακάριος Λαζαρίδης και ο Σπήλιος Λιβανός στην Αιτωλοακαρνανία.
 

 

Σχετικά Νέα