Αριστερή Πλατφόρμα:Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά κορόιδεψε τον ελληνικό λαό

Όπως αναφέρεται στο σχόλιο της Ιskra που βαθαίνει το ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση παίρνει το “νεο” ρόλο καλού μαθητή και πειθαρχικού εταίρου της γερμανικής ΕΕ».

Υποστηρίζεται επίσης ότι δεν υφίστατο κίνδυνος να μην υπάρξει συμφωνία, ενώ γίνεται λόγος για«μνημονιακή υποδούλωση» της χώρας.

Ολόκληρο το κέιμενο:

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά κορόιδευε τον ελληνικό λαό και ενέπαιζε τη Βουλή, εμφανίζοντας για αυτονόητους λόγους σκοπιμότητας, το τρίτο μνημόνιο να «κινδυνεύει» τάχα, να μην περάσει στο Eurogroup της Παρασκευής (14/8), εξαιτίας της αρνητικής στάσης της Γερμανίας και ειδικότερα του Β. Σόιμπλε. Μάλιστα, η κυβέρνηση έφτανε στο σημείο να κατηγορεί την «Αριστερή Πλατφόρμα» πως συμπλέει(!), περίπου, με το Grexit του Σόιμπλε, σε μια δήθεν «ανίερη συμμαχία» μαζί του!

Το Eurogroup τελικά, πανηγυρικά και ομόφωνα, έδωσε την θερμή πολιτική συγκατάθεση του στη νέα Τρίτη «βελτιωμένη» προς το χειρότερο και πιο συγκεκριμενοποιημένη, μνημονιακή υποδούλωση της χώρας, με όλους, ανεξαιρέτως, τους εταίρους της ΕΕ να εξαίρουν τον «μεταμορφωμένο» ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης ως «καλού μαθητή» και «πειθαρχικού εταίρου» της ευρωζώνης.

Ο Β. Σόιμπλε υποστήριξε με φανατισμό το «τρίτο μνημόνιο», έτσι όπως βελτιώθηκε στο Eurogroup και αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο καλούς συμμάχους της κυβέρνησης, με την οποία έχει εγκαινιάσει μια πολύ καλή σχέση με «άριστο μέλλον».

Σχετικά Νέα