Απόψε η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για την Ηριάννα στο Πάρκο Γουδή

Στις 16 Οκτωβρίου πρόκειται να συζητηθεί στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Αθήνας η αποφυλάκιση της Ηριάννας μετά την απόρριψη, τον περασμένο Ιούλιο και με οριακή πλειοψηφία, του αιτήματός της για αναστολή εκτέλεσης της ποινής κάθειρξης των 13 ετών η οποία της έχει επιβληθεί. Η ίδια η ουσία της υπόθεσης θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, στο Εφετείο. Εν αναμονή των εξελίξεων στο πεδίο της Δικαιοσύνης, οι εκδηλώσεις αλληλεγγύης στην Ηριάννα συνεχίζονται.

Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Γουδή, μεγάλη συναυλία με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Ηριάννας.

Μανού Τσάο, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Νατάσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Σπύρος Γραμμένος, Social Waste, Γ. Αγγελάκας, Π. Παυλίδης, Μανού Τσάο: «Ενώνουμε τις φωνές μας για το δίκιο. Για την Ηριάννα»

Σχετικά με αυτό το γεγονός, οι διοργανωτές αναφέρουν:

«Η Ηριάννα καταδικάστηκε την 1η Ιουνίου σε 13 χρόνια κάθειρξη με βάση τον τρομονόμο 187Α. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστη χωρίς κανένα στοιχείο και, το πιο σημαντικό, χωρίς κανένα λογικό επιχείρημα. Μια κατάφωρη αδικία που, αν περάσει σήμερα, αύριο θα έχουμε χτίσει τις δικές μας φυλακές.

Οι φωνές, η μουσική και οι στίχοι αγαπημένων μουσικών καλλιτεχνών ενώνονται σε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης “Για την Ηριάννα”. Σπάμε τη σιωπή και το φόβο και δίνουμε δύναμη στον αγώνα για την αλήθεια και το δίκαιο».

Συμμετέχουν: Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Νατάσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Δημήτρης Μυστακίδης, Σπύρος Γραμμένος και οι Social Waste ενώ την Τετάρτη 20/9 ανακοινώθηκε η συμμετοχή και του Γιάννη Αγγελάκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Και ο Μανού Τσάο στη μεγάλη συναυλία για την Ηριάννα στο Πάρκο Γουδή

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00, ενώ θα υπάρχουν προς πώληση κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:

Είσοδος οχημάτων από Κατεχάκη
Περιορισμένος αριθμός θέσεων στάθμευσης

400μ. από το Μετρό Στ. «Κατεχάκη»

Αστικά Λεωφορεία: 622 (Γουδή – Άνω Γαλάτσι), 815 (Γουδή – Ταύρος), 230 (Ακρόπολη – Ζωγράφου), 140 (Πολύγωνο – Γλυφάδα, 245 (Πολυτεχνειούπολη- Νέος Κόσμος). Επίσης, η πρόσβαση στο συγκεκριμένο χώρο μπορεί να γίνει και με τη Δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Ζωγράφου (Δ2, Δ1).

Σχετικά Νέα