Απίστευτη προκλητικότητα από νεοναζί στη Βουλγαρία

Η φωτογραφία αυτή που κάνει το γύρο του διαδικτύου σοκάρει και παγώνει το αίμα. Δείχνει έναν χιονισμένο δρόμο και δεξιά και αριστερά του επάνω στα σπίτια έχουν τοποθετηθεί τεράστιες ναζιστικές σημαίες. Δεν είναι από τα γυρίσματα κάποιας ταινίας. Δεν είναι καν τραβηγμένη στην Ουκρανία όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά στη Βουλγαρία του σήμερα. Στη Βουλγαρία του 2019. Είναι πραγματική και είναι από το κέντρο της Σόφια.
Οι ναζιστές σε ολόκληρη την Ευρωπαική Ένωση έχουν σηκώσει κεφάλι και αρχίζουν να ξεσαλώνουν και όταν λέμε ότι τους χρειάζεται ένας «κόκκινος στρατός» για να τους ισοπεδώσει πάλι το εννοούμε.
Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί από την γιορτή των νεοναζί της Βουλγαρίας οι οποίοι γιορτάζουν τη μνήμη ενός Βούλγαρου ναζιστή.
Από το 2003 οι Βούλγαροι ναζί πραγματοποιούν ετησίως τέτοια εποχή μια πορεία στη μνήμη του ναζιστή Υπουργού Πολέμου επί τσαρικής Βουλγαρίας Hristo Lukov, ενός συνεργάτη των ναζί την περίοδο του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορήθηκε για εγκλήματα κατά των Βούλγαρων Εβραίων, και εκτελέστηκε από τον Βουλγαρικό επαναστατικό στρατό το 1943.
Την κατάπτυση αυτή εκδήλωση προς τιμήν ενός συνεργάτη των ναζί την ονομάζουν «Lukov March» οι Βούλγαροι ναζιστές, που επιθυμούν την αναβίωση του Γ Ράιχ.
Έτσι βρωμίζουν με τις σημαίες τους και τις ιδέες τους , τους δρόμους από τους οποίους θα περάσει η πορεία των ναζιστών.
Το επίσημο κράτος και η δημοτική αρχή της Σόφιας από την άλλη κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Εξέδωσαν μια χλιαρή ανακοίνωση που καταδικάζουν τα φαινόμενα αυτά και από κει και μετά τίποτε άλλο.
Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα