Απίστευτες καταγγελίες Καμμένου στη Βουλή-Απάντηση Δ.Γιαννακόπουλου

kagiΑίσθηση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής,στο πλαίσιο της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ.

Ο κ.Καμμενος κατηγόρησε δημοσιογράφους για συμμετοχή σε συμμορίες και εκτελέσεις συμβολαίων,ενώ σημείωσε ότι τα κανάλια «δεν είναι θεμιτό να χρησιμοποιούν χρήματα του λαού μέσω των τραπεζικών δανείων για να επηρεάζουν την κοινή γνώμη» κι αναρωτήθηκε αν «θα επιτρέψουμε στους νταβατζήδες να εκβιάζουν την Βουλή».

Ωστόσο,αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν όταν ο υπουργός Άμυνας κατέθεσε στην Βουλή στοιχεία που κατά την γνώμη του αποτελούν αποδείξεις για τετελεσμένο αδίκημα κακουργηματικής εκβίασης από την μεριά του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο Π. Καμμένος κατέθεσε sms που δέχτηκε από τον επιχειρηματία ο οποίος ,όπως είπε,μέχρι τις εκλογές στήριζε την κυβέρνηση μέσω του ενημερωτικού site που ελέγχει, το newsbomb.gr.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής, ο Δ. Γιαννακόπουλος ζητούσε επίμονα την τοποθέτηση στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. με το όνομα Γιώργος ως εξωκοινοβουλευτικό στο υπουργείο Υγεία και προειδοποιούσε «μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή» αναφερόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού. Η άρνηση της ικανοποίησης των αιτημάτων του προκάλεσε την οργή του επιχειρηματία ο οποίος απέστειλε sms στο οποίο απειλούσε ότι «αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μην λένε Γιαννακόπουλο».

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι ο συγκριμένος επιχειρηματίας «διεκδικεί να πάρει κανάλι και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου». Αναφερόμενος στον Δ. Γιαννακόπουλο, ο Π. Καμμένος προειδοποίησε ότι «τελειώσανε οι εποχές που ο πατέρας του έπαιρνε την αστυνομία για να τον αφήσουν όταν τον έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη» και τόνισε ότι «τελείωσε το νταβιτζιλίκι». Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ζήτησε να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες διάταξη που να μην επιτρέπει συμμετοχή στις επιχειρήσεις ΜΜΕ όσων διώκονται για εκβίαση ή συκοφαντική δυσφήμιση.

Η απάντηση του Δ.Γιαννακόπουλου στον Π.Καμμένο-Αναλυτικά όσα αναφέρει στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ένα ακόμη ρεσιτάλ ερμηνείας από τον εξαιρετικό “πολιτικό”, Πάνο Καμμένο, που χρησιμοποιεί το βήμα αλλά πολύ περισσότερο την ασυλία της Βουλής για να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και να ρίχνει λάσπη σε όποιον στέκεται απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν τον ελληνικό λαό.

Με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ, που δυστυχώς πια ούτε τους ανεξάρτητους αλλά ούτε και τους Έλληνες εκπροσωπεί, ταυτιστήκαμε και τον στήριξα προσωπικά επειδή πίστεψα ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας από τις ξένες δυνάμεις κατοχής. Πίστεψα κι εγώ όπως χιλιάδες Έλληνες ότι είναι πατριώτης κι όχι ένας ακόμη προδότης.

Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο, οδηγώντας τους Έλληνες ακόμη πιο βαθιά στην καταστροφή και παραδίδοντας την πατρίδα μας στα κοράκια. Κι αυτό δεν αλλάζει όσο κι όποιον κι αν επιχειρήσει να συκοφαντήσει ο “ηθοποιός” Καμμένος, που κρινει εξ ιδίων τα αλλότρια.

Με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Άλλωστε η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτείς. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η οικογένεια Καμμένου και ποια η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ποιος υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων και ποιος δίνει ψωμί εδώ και δεκαετίες σε χιλιάδες οικογένειες. Δυστυχώς για τον Καμμένο, όταν έρθει η ώρα των αποδείξεων θα χρειαστεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Μια ακόμη κωλοτούμπα…

Προσωπικά θα συνεχίσω τον αγώνα μου, για να απελευθερώσω την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής, τους δοσίλογους και τους προδότες, τους ψεύτες και τους κλέφτες. Αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα σπιθαμή προς σπιθαμή και καταδικάζουν τις επόμενες γενιέςΕλλήνων σε θάνατο. Και δυστυχώς για τον κάθε Καμμένο, όταν πρόκειται για την πατρίδα μου, δεν κάνω πίσω ποτέ. Όσες απειλές δέχτηκα, δέχομαι και θα δεχτώ».

 

Σχετικά Νέα