Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης μετακινήθηκε προς την ακροδεξιά

Την θέση ότι δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει μετακινηθεί προς την ακροδεξιά.

Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και ερωτηθείς για τις σχέσεις του με την κυβέρνηση ο κ.Αντώναρος είπε πως έχει συναντήσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο δύο φορές τυχαία και πως με τον Πάνο Καμμένο γνωρίζεται και έχει φιλική επαφή περισσότερο από 25χρονια.
Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, είπε πως έχει βελτιωθεί σε σχέση με τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις ο κ.Αντώναρος εκτίμησε πως υπάρχει χώρος στην κεντροδεξιά που η ΝΔ δεν έχει καταφέρει να απορροφήσει ενώ ερωτηθείς γιατί τα έσπασε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης παρασυρόμενος από τον Άδωνι Γεωργιάδη μετακινήθηκε προς την ακροδεξιά.

Όσον αφορά τις σχέσεις του με τον Κ. Καραμανλή ο κ.Αντώναρος είπε πως τον συνδέει φιλία, τονίζοντας ότι οι δικές του επιλογές είναι αποκλειστικά δικές του.

Κάλεσε μάλιστα τους πάντες να μην εμπλέκουν τον κ. Καραμανλή στις δικές του πολιτικές επιλογές.
Ερωτηθείς για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Αντώναρος είπε πως η λύση δεν είναι ιδανική, αν και ανέφερε πως έχει κάποια στοιχεία που ίσως να οδηγήσουν σε βάθος χρόνου σε σταθερότητα.

Σχετικά Νέα