Αντωνοπούλου:Στηρίζω τον Αλ.Τσίπρα αλλά δεν θα συμμετέχω στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

i-anaplirotis-upourgos-gia-tin-katapolemisi-tis-anergias-rania-antonopoulou

Με δήλωσή της η  Ράνια Αντωνοπούλου, τέως αναπληρώτρια υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εξηγεί γιατί δεν θα συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ καθώς επίσης δηλώνει και την στήριξή της στον Αλέξη Τσίπρα.

Η δήλωση της Ράνιας Αντωνοπούλου

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα την περασμένη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ότι το όνομα μου  συμπεριλαμβάνεται στις  λίστες υποψηφίων βουλευτών  ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός μου προκάλεσε έκπληξη διότι ήδη είχα γνωστοποιήσει την πρόθεσή μου να μην είμαι υποψήφια στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Αμέσως ζήτησα από την Επιτροπή Σύστασης Ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ να προβεί στην απαραίτητη διόρθωση. Σήμερα ενημερώθηκα ότι  η εκ παραδρομής υποψηφιότητα μου απεσύρθη.

Η στήριξη μου στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δεδομένη. Θεωρώ ότι  στη διάρκεια της κυβερνητικής μου θητείας το απέδειξα εμπράκτως με τη χάραξη των τριών αξόνων καταπολέμησης της ανεργίας, στους οποίους αναφέρθηκε αναλυτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στη ΔΕΘ, με τον ανασχεδιασμό των εμπροσθοβαρών προγραμμάτων  υποστήριξης των ανέργων προκειμένου οι κοινοτικοί και εθνικοί πόροι να φτάνουν στους ανέργους και όχι να καταλήγουν σε κάθε άλλο μεσάζοντα, αλλά και με την εξασφάλιση δωρεάν μετακίνησης των ανέργων.

Ευχαριστώ τον Αλέξη Τσίπρα για τη τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει το δύσκολο χαρτοφυλάκιο της αντιμετώπισης της ανεργίας αλλά και όλους εκείνους οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι η καταπολέμηση της ανεργίας δεν είναι δουλειά ενός».

 

Σχετικά Νέα