ΑΝΕΛ: Γνωρίζει καλά από αυτοεξευτελισμούς η Ν.Δ.

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, με αφορμή τις βολές που εκτόξευσε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

Όπως αναφέρει ο κ. Τοσουνίδης η Νέα Δημοκρατία «γνωρίζει καλά από αυτοεξευτελισμούς και εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Αυτοεξευτελισμός είναι: η κα Μπακογιάννη να λέει χαμένη υπόθεση τη Μακεδονία (σε συνέντευξή της στον κ. Παπαχελά το 2010).
Αυτοεξευτελισμός είναι: ο κ. Αβραμόπουλος ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά στις προγραμματικές δηλώσεις, τον Ιούλιο του 2012, να αναφέρει ως θέση της Ελλάδας τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για την ονομασία των Σκοπίων.
Αυτοεξευτελισμός είναι: ο Άδωνης Γεωργιάδης να δηλώνει πως θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό το όνομα «Μακεδονία» υπό ειδικές συνθήκες (σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο Action24).
Και ο μεγαλύτερος αυτοεξευτελισμός είναι: Βουλευτές της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Κουμουτσάκος, Άδωνις Γεωργιάδης, Σίμος Κεδίκογλου, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Σοφία Βούλτεψη, σε επίκαιρη ερώτησή τους στη Βουλή προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά πριν από ένα χρόνο, να αποδέχονται ως «εθνική γραμμή» τη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, δηλαδή το να συμπεριλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στο νέο όνομα και την ύπαρξη «ΣλαβοΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ εθνότητας!».
«Αυτοεξευτελίζεστε και πάλι…», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

Σχετικά Νέα