ΑΝΕΛ:Ο πύραυλος Κουμουτσάκος ξέχασε τις επαφές Βορίδη-Λεπέν

jhjkhΣτην επίθεση πέρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μέσω της εκπροσώπου τους, που απάντησε στα όσα καταλόγισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στον Πάνο Καμμένο.

“Η Ν.Δ. και ο εκπρόσωπός της, ο «πύραυλος Κουμουτσάκος – Κουμουτσάκος…» όπως τον προσφωνούν οι «φίλοι» του, έχουν τη συνήθεια να κρύβουν την αλήθεια και να ψάχνουν για φαντάσματα. Τους θυμίζουμε ότι δικοί τους βουλευτές, όπως ο κ. Βορίδης συναγελαζόταν με τον Λεπέν και το κόμμα του για πολλά χρόνια και η κ. Νίκη Τζαβέλα γευμάτιζε με τον κ. Φάρατζ πριν ο κ. Σαμαράς την τοποθετήσει στα ευρωψηφοδέλτια της ΝΔ” τονίζει η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

“Οι ΑΝΕΛ πίστευαν και πιστεύουν στην Ενωμένη Ευρώπη της ισότιμης συμμετοχής κυρίαρχων εθνών-κρατών με κοινό στόχο και κοινά οράματα, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών. Αντίθετα, η σημερινή ΝΔ είναι εκείνη που έχει απομακρυνθεί από τα ιδεώδη της Ενωμένης Ευρώπης που ενέπνευσαν τους πρωτεργάτες της και στα οποία πρώτος πίστεψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής” προσθέτει η κ. Παπαδοπούλου, καταλήγοντας “η σημερινή ακραία νεοφιλελεύθερη ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τις αρχές και αξίες στις οποίες βασίστηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Αντίθετα, υποστηρίζει το μοντέλο μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Ε.Ε. που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των τεχνοκρατών, γραφειοκρατών, των καιροσκόπων και μόνο, εις βάρος των λαών”.

Και η αφορμή της κόντρας μεταξύ των δύο σε tweet του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας:

Σχετικά Νέα