Ανακοίνωση-απάντηση ΛΑΕ στον Μεϊμαράκη

λαικηενοτητα

Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα απαντά  στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τις χθεσινές αναφορές του από την ομιλία του στην Ομόνοια  περί  «δραχμικού παραδείσου που είναι κόλαση».

Η ανακοίνωση 

«Μόνο πανικό και αδιέξοδο δείχνουν οι άθλιες κατηγορίες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από την Ομόνοια ότι η Λαϊκή Ενότητα υπόσχεται τάχα ένα «δραχμικό παράδεισο που είναι κόλαση». Είναι αποκαλυπτικό ότι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από τις κάλπες τα κόμματα της μνημονιακής συναίνεσης, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και Ποτάμι τρέμουν μπροστά στην ανοδική δυναμική της Λαϊκής Ενότητας, την οποία πάνε να αποκρύψουν με βροχή από πλαστές δημοσκοπήσεις.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. καλό θα ήταν να εξηγήσει σε 1,5 εκατομμύριο ανέργους, σε 300.000 νέους που μετανάστευσαν και στον μισό πληθυσμό της χώρας που ζει σε καθεστώς φτώχειας, γιατί εδώ και έξι χρόνια ζουν την κόλαση μέσα στον «παράδεισο» του ευρώ. Εκτός αν ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν απευθυνόταν σε κανένα από αυτούς, αλλά μόνον στο εντός και εκτός Ελλάδας «λόμπι του ευρώ», που πλουτίζει από το κοινό Βίκτορ Ουγκό, «ο παράδεισος των πλουσίων είναι φτιαγμένος από την κόλαση των φτωχών».

Σχετικά Νέα