Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στην Αθήνα εξαιτίας μεθυσμένης

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από το Μάντσεστερ προς την Πάφο – Η γυναίκα άρχισε να αποκτά βίαιη συμπεριφορά και να επιτίθεται φραστικά προς το πλήρωμα και τους επιβάτες

Στα συνεχή περιστατικά με μεθυσμένους επιβάτες που συμβαίνουν όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό (ιδίως από την Βρετανία) έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα.

Αυτή τη φορά, το περιστατικό συνέβη σε αεροπλάνο της εταιρίας easyjet, το οποίο εκτελούσε πτήση από το Μάντσεστερ προς την Πάφο και το οποίο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση όταν μία μεθυσμένη επιβάτης, άρχισε να επιτίθεται φραστικά και να αποκτά βίαιη συμπεριφορά προς το πλήρωμα.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ο πιλότος του αεροπλάνου αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στην Αθήνα.
Η 23χρονη, που είχε σχεδιάσει να πάει με τις φίλες της για διακοπές στην Κύπρο, άρχισε ένα απίστευτο παραλήρημα με βρισιές και απειλές προς άλλους επιβάτες και μέλη του πληρώματος, υποχρεώνοντας τον πιλότο να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τέσσερα άτομα απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος, λόγω βίαιης συμπεριφοράς.

Η νεαρή γυναίκα άρχισε να βρίζει και να ουρλιάζει σ’ ένα μέλος του πληρώματος που προσπαθούσε να την ηρεμήσει, ρωτώντας τον «Θέλεις να γίνω πόρνη;».

Ενώ πλήρωμα και επιβάτες προσπαθούν να την ηρεμήσουν, εκείνη κάθεται στη θέση της και αρχίζει να κλαίει. Ισχυρίζεται ότι θα την βιάσουν αν την πετάξουν από την πτήση, αν και φαίνεται να πιστεύει ότι ήδη βρίσκεται στην Κύπρο.

Το σκηνικό καταγράφηκε σε βίντεο από έναν επιβάτη της πτήσης.

«Φοβάμαι. Θέλω να πάω σπίτι. Σας παρακαλώ, να με πάτε στο σπίτι μου. Δεν θέλω να κάνω διακοπές», ισχυριζόταν η 23χρονη, ενώ την ώρα που την απομάκρυναν από το αεροσκάφος έβρισε και τον επιβάτη που κατέγραφε το περιστατικό σε βίντεο, λέγοντας: «Πάρε το γα…νο κινητό μακριά μου»

Πάντως, οι άλλοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν εκείνη απομακρύνθηκε. Σύμφωνα τους επιβάτες της πτήσης, η γυναίκα ήταν ήδη μεθυσμένη όταν επιβιβάστηκε στην πτήση.

«Ήταν όλοι πολύ μεθυσμένοι. Έπιναν τα δικά τους ποτά στην πτήση. Αρχισαν να βρίζουν, να τσακώνονται και να απειλούν άλλους επιβάτες, οπότε το αεροπλάνο άλλαξε πορεία προς την Αθήνα», δήλωσε επιβάτης στην Daily Mail.

Εκπρόσωπος της easyJet επιβεβαίωσε ότι η πτήση άλλαξε πορεία και πως απομακρύνθηκαν τέσσερις επιβάτες στην Αθήνα, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους.

Σχετικά Νέα