Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο ΑΤ Ζωγράφου

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Ζωγράφου, αναρτήθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο Athens Indymedia. Σύμφωνα με το κείμενο  η “επίθεση αυτή αφιερώνεται σε όσους συγκρούονται αυτήν την περίοδο στο Αμβούργο ενάντια στο G20″.

Αναλυτικά η ανάληψη ευθύνης:

Ξημερώματα 8ης Ιουλίου επιτεθήκαμε στο Α.Τ Ζωγράφου.Όπλα μας η βενζίνη και το μπραρούτι.Ο πόλεμος μας είναι συνεχής και αδιαπραγμάτευτος ενάντια στο κράτος και τους προστάτες του.

Τα ένστολα σκουπίδια λειτουργούν ως εκτελεστικό όργανο του κρατικού μηχανισμού που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου.Σπέρνουν τον τρόμο φτιάχνοντας κοινωνικά στιάχτρα (οπως ο μολυσματικός μετανάστης, ο τρομοκράτης αναρχικός) ώστε να διατηρούν τους πάντες υποταγμένους και φοβισμένους.Μετέπειτα,σαν μία συνηθισμένη μαφία έρχονται να πουλήσουν ασφάλεια και προστασία.Μία κοινωνία με μπάτσους είναι μία κοινωνία με ρουφίανους,ανθρώπους που αλληλοκαννιβαλίζονται,άτομα αξαρτημένα και υπάκουα στους ανωτέρους τους.

Η επίθεση αυτή αφιερώνεται σε όσους συγκρούονται αυτήν την περίοδο στο Αμβούργο ενάντια στο G20.Να βάλουμε μια ταφόπλακα στη σοσιαλδημοκρατία,τον πατριωτισμό και κάθε θεωρία που αναβάλει τη σύγκρουση με το κράτος που πατάει πρώτα το κεφάλι μας.

Να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας συμαίνει να οπλιστούμε,να είμαστε ικανοί και ικανές να περιφρουρήσουμε τους/τις εαυτούς/ες μας για λόγους αυτοσεβασμού.Να περάσουμε στην επίθεση για την αναρχία.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ”SCRIPTA MANENT” ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα