Δημοσιεύθηκε στις: Τρ, Αυγ 9th, 2016

Αλεξιάδης:Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τα φαινόμενα φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίου και διαφθοράς

αρχείο λήψης (1)Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9»,τόνισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τα φαινόμενα φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίου και διαφθοράς.

«Θα είμαστε σε μία διαρκή σύγκρουση» ξεκαθάρισε και εξήγησε ότι «η φοροδιαφυγή, το λαθρεμπόριο και η διαφθορά ψάχνουν συνεχώς να βρουν νέους τρόπους για να συνεχίσουν αυτό που είχαν ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια»

«Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση για να συγκρουστούμε με αυτά τα φαινόμενα και όσα που βλέπετε το τελευταίο διάστημα, αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου» συνέχισε.

Παράλληλα,σναφερόμενος στα φαινόμενα φοροδιαφυγής, σημείωσε πως «δυστυχώς, κάποιοι επιχειρηματίες θέλησαν να παίξουν με τη φωτιά» και έστειλε το μήνυμα ότι «η πολιτεία δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε φαινόμενα βίας ή εκφοβισμού».

Επίσης,υπογράμμισε ότι «όσοι εμποδίζουν τον έλεγχο ή προσπαθούν να παρεμποδίσουν και να εκφοβίσουν τους ελεγκτές, να ξέρουν ότι έχουν κλείσει «συμβόλαιο» για να κατασκηνώσουμε στα καταστήματά τους». «Θα στοχοποιηθούν τα μαγαζιά τους και όσοι δημιουργούν προβλήματα, θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου» δήλωσε, καταλήγοντας.

Για τον αρθρογράφο

.made by gleo