Αιχμές Ραγκούση για Γεννηματά: Μας εξαπάτησε όλους – Εξυπηρετεί τα εκλογικά σχέδια του Μητσοτάκη

Ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, έκανε λόγο για τάγμα δολοφονίας χαρακτήρων, που έχει ως κέντρο τον γνωστό όμιλο Μαρινάκη-Μητσοτάκη.
Σαφείς αιχμές κατά της Φώφης Γεννηματά άφησε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης συνδέοντας την μάλιστα με τον «γνωστό όμιλο Μαρινάκη-Μητσοτάκη».
Ο ίδιος έκανε λόγο για τάγμα δολοφονίας χαρακτήρων που έχει ως κέντρο τον συγκεκριμένο οικονομικό και πολιτικό «όμιλο», ενώ πρόσθεσε ότι η κ. Γεννηματά εξυπηρετεί τα εκλογικά σχέδια του Μητσοτάκη.
«Άλλο είναι το ρεπορτάζ και τα σενάρια και άλλο «η κινητοποίηση ενός συγκεκριμένου τάγματος δολοφονίας χαρακτήρων», είπε ο κ. Ραγκούσης για τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούσαν την συμμετοχή ή τη μη συμμετοχή του στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
«Είναι ακροβολισμένοι, μισθωτοί σε συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά κέντρα και έχουν στόχο να πλήξουν χαρακτηρολογικά οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε θεωρούν ότι τους χαλάει το κεντρικό αφήγημα, το «αμήν και πότε θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό», για να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά και άλλα ατομικά, προσωπικά τους συμφέροντα.
Αυτό εξελίχθηκε και στην περίπτωση αυτή, όχι μόνο με μένα, με πολλούς ακόμη».
Ωστόσο, «η εκδίκηση είναι είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ήρθε η ώρα χτες… εγώ είχα προαναγγείλει ότι δεν υπήρχε τέτοιο σενάριο σε εξέλιξη.
Άρα, είχα κάθε δυνατότητα χτες να ξαναπώ όλα όσα πιστεύω, αποδεικνύοντας ότι δεν τα λέω με ιδιοτέλεια, αλλά και πόσο πραγματικά επικίνδυνο και οργανωμένο είναι αυτό το τάγμα δολοφονίας χαρακτήρων, που έχει ως κέντρο τον γνωστό όμιλο Μαρινάκη-Μητσοτάκη», όπως είπε ο κ. Ραγκούσης.
Ο ίδιος εκτίμησε ότι «αυτοί θέλουν να κρατήσουν υποδουλωμένο τον χώρο της κεντροαριστεράς, το Κίνημα Αλλαγής στο τσεπάκι τους -και δυστυχώς η Φώφη Γεννηματά τους τα έχει δώσει όλα, για να το έχουν ανά πάσα στιγμή, μετά τις εκλογές, ως ένα όργανο εξυπηρέτησης των πολιτικών τους σχεδιασμών.
Όποιος χαλάει αυτό το αφήγημα δέχεται αυτές τις επιθέσεις, ιδίως όταν αυτή η άλλη εναλλακτική έχει απήχηση.
Και σας διαβεβαιώνω ότι έχει απήχηση στην εκλογική βάση της κεντροαριστεράς η άποψη ότι πρέπει να κινηθούμε σε σύγχρονη, ευρωπαϊκή λογική συμμαχιών, που προφανώς περιλαμβάνει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις και αποκλείει την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Μαρινάκη».
«Εγώ δεν πιστεύω ότι η κ. Γεννηματά «πέφτει στην παγίδα», δυστυχώς μας εξαπάτησε όλους, εκλέχθηκε πρόεδρος ενός κόμματος για να ακολουθήσει αυτόνομη πορεία και από τις αρχές του 2018 έχει υπαχθεί πλήρως στην εξυπηρέτηση των εκλογικών σχεδίων του κ. Μητσοτάκη», επανέλαβε ο κ. Ραγκούσης.

Σχετικά Νέα