Αιγυπτιακό ΥΠΕΞ: «Η Αίγυπτος στέκεται σε πλήρη υποστήριξη προς το φίλο λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας, για να ξεπεράσουν τα δεινά»

Την πλήρη της στήριξη προς την χειμαζόμενη από τις φονικές πυρκαγιές Ελλάδα, εξέφρασε σήμερα η Αίγυπτος, μέσα από την επίσημη δήλωση του Υπουργείου Εξωτερικών της.

Όπως αναμεταδίδει και η «αλ Αχράμ», «το Υπουργείο Εξωτερικών της Αιγύπτου εξέφρασε την Πέμπτη τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στα θύματα των πυρκαγιών στα ελληνικά δάση, οι οποίες άφησαν πίσω τους  τουλάχιστον 83 νεκρούς, σύμφωνα με τη δήλωση του Υπουργείου».

 «Η Αίγυπτος βρίσκεται σε πλήρη υποστήριξη με το φίλο λαό και την κυβέρνηση της Ελλάδας για να ξεπεράσουν αυτά τα δεινά», αναφέρεται σχετικά.

 Από την πλευρά της, η «Αλ Αχράμ» αναφέρει οι δασικές πυρκαγιές στη Ραφήνα και το Μάτι, άφησαν πίσω τουλάχιστον 83 νεκρούς και 187 τραυματίες, αναγκάζοντας τους κατοίκους να καταφύγουν στις παραλίες αλλά και μέσα στη θάλασσα.

 Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, έχει παρουσιάσει πολλά ρεπορτάζ μέχρι τώρα για το θέμα αναφέρει ότι «οι πυρκαγιές της Δευτέρας θεωρούνται ως τις χειρότερες που χτύπησαν την Ελλάδα σε μια δεκαετία», προσθέτοντας τη βοήθεια και την υποστήριξη που προσφέρουν οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα