Αδ.Γεωργιάδης:«H ΝΔ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να πέσει αυτή η κυβέρνηση»

φγγδγγ«Έδωσα το “παρών” στη διαδήλωση του Κινήματος “Παραιτηθείτε” και θα το δίνω σε κάθε διαδήλωση που θα γίνεται για να φύγει μια ώρα αρχύτερα αυτή η κυβέρνηση», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης,  σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real news», προσθέτοντας ότι μελλοντικά θα συμμετέχει περισσότερο ενεργά στις κινητοποιήσεις αυτές με κοινό μήνυμα «Πρέπει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι και η ΝΔ «θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να πέσει αυτή η κυβέρνηση», ενώ περιμένει ένταση των κινητοποιήσεων το φθινόπωρο χωρίς να αποκλείει και εκλογές.

Σε ερώτηση σχετικά με τη στάση των εταίρων ως προς τον κ. Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι δεν ταυτίζονται πάντα τα συμφέροντα της χώρας με τους εταίρους, χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα «βολικό πρωθυπουργό» για αυτούς, ενώ «η χώρα χρειάζεται έναν βολικό πρωθυπουργό για τους Έλληνες και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζει ότι «δεν είναι προτεραιότητα της ΝΔ και της Ελλάδας» και ότι εάν ψηφιστεί η απλή αναλογική δεν θα έχουμε ποτέ σταθερή κυβέρνηση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα