Αγροτικά συλλαλητήρια τη Δευτέρα 5/12 σε ολόκληρη τη Θεσσαλία

agrotes12-864x400_c1Συλλαλητήρια με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα και Φάρσαλα, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

 

Αγροτικό Συλλαλητήριο με συμμετοχή αγροτικών μηχανημάτων θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στα Φάρσαλα.

Η απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη των αγροτικών Συλλόγων και των Επιτροπών αγώνα της επαρχίας Φαρσάλων που πραγματοποιήθηκε στη περιοχή, όπου και συζητήθηκε το θέμα των προβλημάτων των αγροτών και η σύνδεση αυτών με τις πολιτικές της ΚΑΠ της Ε.Ε. και των ελληνικών κυβερνήσεων.

Δυναμικές κινητοποιήσεις προγραμματίζουν και οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλίας το επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, παντρικαλινό συλλαλητήριο με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου μετά από απόφαση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων.
Το συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης ενω θα προηγηθούν περιοδείες και συσκέψεις σε χωριά του Νομού Τρικάλων. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί αγροτικό συλλαλητήριο και στην Καρδίτσα.

Σχετικά Νέα