Έτσι θα πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη

tsipras-meimarakis

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πυρετώδεις συνομιλίες στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα,με ακόμα περισσότερες καινοτομίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ του Αλέξη Τσίπρα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας στην ΕΡΤ. Το σκηνικό θα είναι το ίδιο με την προηγούμενη τηλεοπτική αναμέτρηση, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει και πάλι ο Πάνος Χαρίτος .Θα υπάρχουν και πάλι 6 δημοσιογράφοι από 6 τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.Στον πρώτο γύρο, οι θεματικές ενότητες θα είναι δύο: θέματα εσωτερικής πολιτικής (οικονομία, ανάπτυξη κλπ) και θέματα εξωτερικής πολιτικής (ασφάλεια, προσφυγικό κλπ).

Επίσης,κάθε δημοσιογράφος θα μπορεί να κάνει δύο ερωτήσεις σε κάθε αρχηγό. Μετά την απάντηση του κάθε αρχηγού, ο άλλος πολιτικός θα έχει τη δυνατότητα να κάνει σχόλιο, δείχνοντας «κόκκινη κάρτα» για να πάρει το λόγο.Θα υπάρξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και στον δεύτερο οι Τσίπρας και Μεϊμαράκης θα κάνουν από μία ερώτηση ένας στον άλλο. Και εδώ θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού.Στον τρίτο γύρο, ερώτηση θα κάνει ο συντονιστής, Πάνος Χαρίτος. Θα είναι η ίδια ερώτηση και στους δύο, πάλι με δυνατότητα σχολιασμού.Η τηλεμαχία θα κλείσει με την τοποθέτηση του κάθε αρχηγού για 2 λεπτά ενώ τέλος,η όλη διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει 2 ώρες.

Σχετικά Νέα