Ένταση στο υπουργείο Υγείας -Προσπάθησαν νοσηλευτές να εισβάλουν στο κτίριο

ipurgeio55555Ένταση σημειώθηκε στο υπουργείο Υγείας όταν μια ομάδα από τους συγκεντρωμένους νοσηλευτές επιχείρησε να εισβάλει εντός του κτιρίου.

Οι αστυνομικοί και οι άνθρωποι του υπουργείου πρόλαβαν να κατεβάσουν το προστατευτικό ρολό μέχρι λίγο πιο κάτω από την μέση και αυτό εξόργισε τους διαδηλωτές που άρχισαν να χτυπούν με τα χέρια πάνω στο ρολό επιχειρώντας να το σηκώσουν πάνω.

Κυρίαρχο αίτημα των διαδηλωτών είναι να κατέβει κάτω ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολακης προκειμένου να τους μιλήσει και να τους δώσει διαβεβαιώσεις για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Αυτή την ώρα επικρατεί επιφανειακή ηρεμία – και λέμε επιφανειακή γιατί ανά πάσα στιγμή αυτό μπορεί να αλλάξει-και είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις των διαδηλωτών με την αστυνομία με το ρολό του υπουργείου ανεβασμένο. Οι διαδηλωτές παραμένουν στο υπουργείο αναμένοντας να κατέβει κάτω ο κ. Πολακης.

Οι νοσηλευτές έχουν μαζί τους τρία μεγάλα τύμπανα που χτυπούν συνέχεια ρυθμικά φωνάζοντας συνέχεια συνθήματα που καλούν τον κ. Πολάκη να έρθει στην κεντρική είσοδο του κτιρίου και να τους μιλήσει.

 

Σχετικά Νέα