Ένας νεκρός από πυρά αστυνομικών μέσα σε εμπορικό κέντρο στις ΗΠΑ(Βίντεο)

Ένας νεαρός άνδρας σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών σε εμπορικό κέντρο στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, όπου επικράτησε πανικός μεταξύ των πολλών πελατών βρίσκονταν εκεί για τις αγορές της τελευταίας στιγμής την παραμονή των Χριστουγέννων, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Διένεξη ξέσπασε στο εμπορικό κέντρο ανάμεσα σε δύο ομάδες ανθρώπων περί τις 14:00» (21:00 ώρα Ελλάδας) ανέφερε η αστυνομία της Σάρλοτ-Μέκλενμπεργκ, στη Βόρεια Καρολίνα, σε ανακοίνωσή της.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Νόρθλεϊκ της Σάρλοτ, όπου εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί με πολιτικά έσπευσαν να επέμβουν.

«Ένα πρόσωπο που ήταν οπλισμένο σκοτώθηκε από σφαίρες κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού, κανείς αστυνομικός δεν τραυματίστηκε», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο ήχος των πυρών προκάλεσε πανικό στους πολυάριθμους πελάτες στο εμπορικό κέντρο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι πανικόβλητοι πελάτες έτρεξαν προς τις εξόδους του εμπορικού κέντρου αναζητώντας κάλυψη. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι υπέστησαν μικροτραυματισμούς όταν ποδοπατήθηκαν εν μέσω του πανικού.

Τα επεισόδια ένοπλης βίας είναι συχνά στις ΗΠΑ, όπου η πρόσβαση στα όπλα είναι εξαιρετικά εύκολη και η οπλοφορία είναι νόμιμη με βάση τη δεύτερη τροπολογία του Συντάγματος.

 

Σχετικά Νέα